POZA ZILEI, 11 octombrie 2015: Fanii finlandezi au făcut senzaţie la Europenele de volei masculin

fani finlanda volei european
fani finlanda volei european
Fanii finlandezi s-au bucurat din plin de fiecare punct jucat de echipa lor la acest European

Campionatul European de volei masculin se află azi în ziua de pauză de după faza grupelor. Competiţia se va relua marţi, cu cele patru meciuri din play-off.

Calificată în faza play-off-ului, după ce a terminat pe locul 3 în grupa C, Finlanda reprezintă una dintre echipele cele mai atrăgătoare la aceste Europene, în special datorită suporterilor. Nu mai puţin de 2.000 de fani au însoţit formaţia la acest turneu final, aşa că vă invit să ne bucurăm alături de ei de performanţa calificării în optimi. Singura problemă a finlandezilor este că vo0r întâlni, marţi, de la ora 21.30, Italia, iar meciul va avea loc la Busto Arsizio.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns