POZA ZILEI, 16 septembrie 2015: Juniorii Braziliei se simt deja vedete

Jucătorii nationalei Under 21 a Braziliei se simt în largul lor la Mondiale
Jucătorii nationalei Under 21 a Braziliei se simt în largul lor la Mondiale

În Mexic se află în plină desfășurare turneul final al Campionatului Mondial Under 21 la volei masculin. Iar Brazilia e una dintre echipele care în mod tradițional se luptă pentru titlu.

Câștigători ai grupei C cu maximum de puncte, 9, tinerii voleibaliști brazilieni au debutat cu o înfrângere, 0-3, contra Argentinei, în grupa E. Dar asta nu înseamnă că puștii și-au pierdut umorul. După cum puteți vedea în poza de mai sus, făcută zilele trecute.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns