POZA ZILEI, 17 septembrie 2015: Tatuaj din dragoste de volei

alexei Obmochaev tatuaj volei rusia
alexei Obmochaev tatuaj volei rusia
Alexei Obmochaev si-a tatuat o minge de volei pe gamba stanga

Dacă ai jucat o singură dată volei e de ajuns să te îndrăgostești iremediabil de acest sport. Dacă îl practici de o viață, un tatuaj cu o minge de volei e la fel de firesc ca mersul pe jos.

Rusul Alexei Obmochaev face senzație la această Cupă Mondială aflată în plină desfășurare în Japonia prin tatuajul de pe gamba piciorului stâng. Pe care are desenată o minge de volei, într-un tatuaj foarte reușit, după părerea mea.


AICI vedeți ce rezultate s-au înregistrat azi în etapa a șaptea a Cupei Mondiale, dar și ce ce meciuri se vor disputa vineri.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns