POZA ZILEI, 2 ianuarie 2016: Și Novak Djokovic joacă volei

volei djokovic doha plaja
volei djokovic doha plaja
Novak Djokovic si echipa lui au jucat volei de plajă la Doha

Voleiul este unul dintre cele mai iubite sporturi din lume și nu de puține ori și jucători din alte sporturi îl practică.

Ultimul venit în familia voleibaliștilor este Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial al tenismenilor profesioniști, care a încins un volei pe plajă la Doha alături de echipă și de soție, Jelena. Provenit dintr-o țară, Serbia, în care sporturile de echipă sunt ridicate la rang de religie, parcă nici nu mă miră să îl văd pe Djokovic cu mingea în brațe.

Mai mult, după cum vedeți în imagine, inclusiv Boris Becker s-a băgat la joacă. Păcat că nu există și o înregistrare video.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns