POZA ZILEI, 2 martie 2016: Dragostea față de volei, manifestată într-o zi specială – 29 februarie

29 februarie volei actiune cev
29 februarie volei actiune cev
Asa s-a celebrat ziua de 29 februarie in Serbia

Ziua de 29 februarie 2016 a fost celebrată în mod special pe aproape tot cuprinsul Europei voleibalistice.

Confeferația Europeană de Volei a decis, în urmă cu ceva vreme, să sărbătorească pe 29 februarie voleiul mondial. A fost aleasă special această zi care apare o dată la patru ani, pentru ca toți voleibaliștii amatori să poată celebra acest minunat sport.

Acțiunea a purtat numele de ”O zi în plus pentru volei”, a avut hashtag-ul #OneDayMore4Volleyball și a angrenat peste 50.000 de participanți în mii de locații din aproape toată, de la Albania la Rusia. Din păcate, România nu apare în statisticile CEV ca țară implicată (dacă e o greșeală vă rog să mă corectați).

Cum în 29 februarie s-au disputat mii de meciuri, cei de la CEV au făcut și un concurs în care a fost premiată cea mai frumoasă și originală fotografie. Câștigătoare a fost cea făcută de un grup din Obrovac (Serbia).

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns