POZA ZILEI, 2 septembrie 2015: Când nu curăță sala, măturile pot sări și la blocaj :)

volei blocaj maturi antrenament neconventional
volei blocaj maturi antrenament neconventional
Blocajul din maturi, o noua metoda de antrenament

Antrenamentele, indiferent de sport, reprezintă singura cale de obținere a performanțelor. Iar dacă antrenorul reușește să rupă monotonia ședințelor de pregătire, atunci succesul e mult mai ușor de obținut.

Uneori, pentru a face exercițiile mai atractive, antrenorii folosesc și mijloace neconvenționale. Precum vedeți în imaginea de mai sus, acolo unde trei mături s-au grupat perfect la blocaj în fața secundului 🙂 .

Nu știu nici în ce țară, nici la ce echipă și nici când a fost făcută fotografia, dar mi s-a părut foarte interesantă. Dacă mai știți astfel de excerciții neconvenționale, puteți să mi le trimiteți și eu le voi posta pe acest site.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns