POZA ZILEI, 24 septembrie 2015: La Gara Centrală din Rotterdam ”se joacă” volei 3D

pictura 3d campionat european volei
pictura 3d european volei rotterdam
Aceasta e pictura 3D care intampina calatorii in Gara Centrala din Rotterdam

Olanda și Belgia sunt, pentru o săptămână, polul de interes al voleiului feminin. Campionatul European ca începe sâmbătă, cu România între combatante.

E cunoscută aplecarea olandezilor și a belgienilor pentru sport, așa că nu e de mirare că atunci când organizează o competiție internațională, în orașele gazdă se ”respiră” prin toți porii acel sport. Acum e cazul voleiului, cu Rotterdam, Eindhoven, Antwerp și Apeldoorn, localități în care se vorbește deja de câteva zile limba voleiului.

Cea mai interesantă acțiune dedicată acestui sport a fost cea care a avut loc în Gara Centrală din Rotterdam, acolo unde, pe lângă afișe a apărut și o pictură murală care iese parcă din peron. Vedeți mai sus creația, care spune totul despre pasiunea olandezilor pentru acest minunat sport. Mai jos o vedeți într-o stare intermediară.

După cum se știe, la Campionatul European joacă și naționala feminină a României. AICI puteți vedea când va juca echipa noastră și cu cine, dar și pe ce post se vor transmite în direct partidele.

pictura 3d gara centrala rotterdam
Pictura in stadiul de proiect
pictura 3d campionat european volei
Pictura 3D dedicata Europeanului de volei feminin din Olanda
pictura 3d gara centrala rotterdam
Pictura in stadiul de proiect
afise European rotterdam gara centrala
Gara Centrala din Rotterdam e impanzita de afise care anunta Europeanul

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns