POZA ZILEI, 25 noiembrie 2015: CSM București a dedicat calificarea în Challenge Cup directorului Căliman

csm bucuresti calimant volei dedicatie
csm bucuresti calimant volei dedicatie
Fetele de la CSM Bucuresti au dedicat victoria directorului Constantin Caliman

CSM București s-a calificat azi în șaisprezecimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin directorului Constantin Căliman, aflat la final de mandat.

CSM București a devenit un club puternic în România datorită investițiilor făcute de Primărie și administrate de directorul Constantin Căliman. Practic lui i se datorează formarea unor echipe puternice la handbal sau volei, așa că acum, aflat la final de mandat la conducerea clubului – el a fost detașat de la Ministerul Educației și Cercetării – fetele de la CSM s-au gândit să facă un gest frumos și să-i dedice lui calificarea în șaisprezecimile de finală ale Challenge Cup. Așa că, după meci, au scos hârtiile deja pregătite și au făcut o poză emoționantă, pentru că arată încă o dată că sportul formează caractere foarte frumoase.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns