POZA ZILEI, 28 octombrie 2015: Hora bucuriei dansată de fetele de la Alba Blaj după victoria din Liga Campionilor

alba blaj bucurie liga campionilor
alba blaj bucurie liga campionilor
Hora bucuriei, dansat de fetele de la Alba Blaj, după victoria din Franţa

Alba Blaj a avut cel mai frumos debut posibil în Liga Campionilor.

Victoria cu scorul de 3-1 obţinută în deplasare, în faţa franţuzoaicelor de la Le Cannet, a declanşat fiesta pe teren pentru jucătoarele de la Alba Blaj. Vedeţi aici câteva imagini cu fetele noastre bucuroase după finalul paryidei, încheiat cu o horă a bucuriei pe teren.

Mă bucură şi faptul că Adina Salaoru şi Ioana Nemţanu, două dintre cele cinci românce din lotul echipei noastre, au avut tricolorul la ele.

AICI vedeţi mai multe imagini din meciul câştigat de Alba Blaj în Franţa.

alba blaj bucurie liga campionilor
Adina Salaoru cu tricolorul pe teren
alba blaj bucurie liga campionilor
Adina Salaoru si Ioana Nemtanu, cu tricolorul in Franta

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns