POZA ZILEI, 28 septembrie 2015: Suporterii, secretul Olandei la actualul European de volei feminin

apeldoorn fani olanda volei spectatori
apeldoorn fani olanda volei spectatori
Imagine de ansamblu cu tribunele din Apeldoorn in timpul meciurilor Olandei de la Europenele de volei feminin

Întotdeauna mi-a plăcut atmosfera pe care o creează fanii în tribune şi, din acest punct de vedere, la acest Campionat European de volei feminin, Olanda e favorita mea.

Cu un cult al respectului şi iubirii faţă de sport extraordinar, fanii olandezi ocupă până la ultimul loc scaunele din tribunele improvizate în velodromul din Apeldoorn, acolo unde îşi dispută meciurile Olanda. Vedeţi două fotografii foarte frumoase, cu marea portocalie din tribune.

Iar eforturile fanilor – dacă  se poate vorbi de efort atunci când îţi încurajezi echipa favorită – au fost răsplătiteîn primele două partidei, câştigate de olandeze cu 3-0 în faţa Sloveniei şi cu 3-1 în faţa Poloniei.
apeldoorn fani olanda volei spectatori
Sala din Apeldoorn e arhiplina la meciurile Olandei de la Campionatul European

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns