POZA ZILEI, 29 septembrie 2015: Mingea uriaşă, «magnet» pentru copiii de la Europenele de volei feminin

minge uriasa apeldoorn campionat european volei
minge uriasa apeldoorn campionat european volei
Mingea uriaşă din sala de la Apeldoorn a fost atractia copiilor

Chiar dacă este zi de pauză la Campionatul European de volei feminin, asta nu înseamnă că în Olanda şi Belgia nu se respiră volei.

În această postare am vrut să vă arăt ce năzbâtie au mai inventat cei de la Mikasa pentru a atrage fanii la arenă şi a-şi face şi reclamă. După cum vedeţi, mingea uriaşă amplasată în holul sălii-velodrom din Apeldoorn, locul unde naţionala Olandei a jucat şi a şi câştigat cele trei meciuri din grupă, a atras ca un magnet copiii care au venit în număr mare alături de părinţi la meciuri. Evident, toţi s-au fotografiat cu mingea uriaşă… unii au dat „pas pe spate”, alţii au „servit”, unii poate că au făcut chiar şi „preluare”. Cert e că toţi au ieşit învingători, iar voleiul olandez va avea de câştigat în ansamblul lui, pentru că e de aşteptat ca măcar jumătate dintre copiii care au făcut fotografii cu mingea uriaşă să meargă apoi şi la câteva antrenamente de iniţiere în volei. De unde, aşa cum ştim cu toţii, se vor putea alege viitorii campioni.

Este doar un exemplu de idei mici pentru viitori oameni mari… Şi pentru un viitor de aur al sportului.

apeldoorn european volei minge uriasa
Copiii s-au simtit super-ridicători un sala din Apeldoorn

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns