POZA ZILEI, 3 noiembrie 2015: Adrian Aciobăniței, alături de Ivan Zaytsev, unul dintre cei mai buni jucători din lume

adrian aciobanitei ivan zaytsev volei
adrian aciobanitei ivan zaytsev volei
Adrian Aciobanitei alaturi de Ivan Zaytsev

La doar 18 ani, Adrian Aciobăniței a bifat a doua echipă cu care a participat în Liga Campionilor la volei masculin. Iar la finalul meciului disputat la Moscova, a făcut o poză cu unul dintre cei mai valoroși jucători din lume.

VfB Friedrichschafen, echipa antrenată de Stelian Moculescu și Bogdan Tănase, la care evoluează Adrian Gontariu și Adrian Aciobăniței, a fost învinsă în această seară, la Moscova, cu scorul de 3-0 (25-16, 25-20, 25-16), de Dinamo. Meciul a contat pentru prima etapă a grupei B a Ligii Campionilor.

La finalul partidei, Adrian Aciobăniței a făcut o fotografie cu vedeta formației ruse, unul dintre cei mai valoroși jucători din lume, cel mai bun ”fals” de la Campionatul Mondial, italianul Ivan Zaytsev. Nu pot decât să sper că peste câțiva ani italianul se va mândri cu această fotografie!

Și până la acel moment, iată și o fotografie din timpul meciului cu cei doi jucători.

zaytsev aciobanitei liga campionilor volei
Duel intre Ivan Zaytsev si Adrian Aciobanitei

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns