POZA ZILEI, 3 octombrie 2015: Atât de mare e coada fanilor olandezi la intrarea pentru semifinalele Campinatului European de volei feminin

volei fani olanda campionat european
volei fani olanda campionat european
Coada imensa formata de fanii Olandei la intrarea in sala din Rotterdam

Toată Olanda va respira volei în această după-amiază, cu începere de la ora 16.30. Iar miezul plămânului va fi format din cei aproape 5.000 de fani care au stat la coadă pentru a putea intra la meciul cu Turcia, din semifinalele Campionatului European.

Programat de la ora 16.30 (ora României) în sala AHOY din Rotterdam, meciul dintre Olanda și Turcia deschide programul semifinalelor de azi de la Campionatul European de volei feminin. Așa cum își dorea toată lumea, competiția are parte de un interes maxim în rândul fanilor locali, care au stat minute bune la coadă pentru a intra în sala în care o nouă generație încearcă să cucerească titlul european.

Meciul dintre Olanda și Turcia, care va începe de la ora 16.30, va putea fi urmărit la televizor de la ora 23.30, în înregistrarea integrală care va fi difuzată pe DolceSport 2.

A doua semifinală a Europenelor, însă, cea dintre Rusia și Serbia – oricând o posibilă finală de Campionat Mondial European sau Jocuri Olimpice – va fi transmisă ÎN DIRECT pe DolceSport 3. Meciul va începe la ora 19.30 și cred că nimeni nu poate bănui învingătoarea.

Iată acum câteva imagini cu fanii olandezi formând o coadă luuungă. Dar nici un sacrificiu nu e prea mare atunci când vrei să îți vezi și să îți încurajezi favoritele, nu? Mai mult, după cum veți vedea dintr-o poză de mai jos, gazdele au amenajat în fața sălii și un mini-teren de volei, acolo unde copiii pot să se joace și să intre în contact cu voleiul.

volei fani olanda campionat european
In Olanda, la volei se merge cu familia
volei fani olanda campionat european
Coada fanilor… in Olanda
volei fani olanda campionat european
Cam asa se vedea coada din capatul ei…
volei fani olanda campionat european
Coada imensa formata de fanii Olandei la intrarea in sala diin Rotterdam

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns