POZA ZILEI, 30 august 2015: Un plonjon reușit face mai mult decât o mie de cuvinte…

Olsztyn beach volley volei plaja
Olsztyn beach volley volei plaja
La turneul de volei pe plaja de la Olsztyn fazele spectaculoase nu au lipsit

Voleiul este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi din lume, iar la acest lucru contribuie și plonjoanele.

Nu există bucurie mai mare pentru un fotoreporter când reușește să surprindă în poză zborul unui jucător sau al unei jucătoare. Parcă nici nu mai contează că mingea nu este în cadru.

Mai sus vedeți un astfel de plonjon al unuia dintre concurenții din concursul de volei de plajă de la Olsztyn (Polonia). Nici că se putea o reclamă mai bună pentru sportul acesta 🙂 .

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns