POZA ZILEI, 4 septembrie 2015: Polonezul Karol Klos, prea înalt pentru uşile din Japonia

Polonezul Karol Klos incercand sa iasa cu capul sus din camera de hotel
Polonezul Karol Klos incercand sa iasa cu capul sus din camera de hotel

 

Naţionala Poloniei a ajuns deja în Japonia, acolo unde, din data de 8 septembrie, va juca la Cupa Mondială. Numai că jucătorii mai înalţi trebuie să aibă grijă să nu se accidenteze la ieşirea din camerele de hotel.

Karol Klos are 2,01 m şi cu siguranţă are deja măcar un cucui. După cum vedeţi din poza de mai sus, postată de el pe Facebook, tocul de sus al uşii este periculos de jos pentru integritatea fizcă a jucătorului. care, totuşi, şi-a păstrat umorul şi a fost protagonistul unei fotografii foarte interesante.
În vârstă de 26 de ani, Klos este campion mondial anul trecut cu naţionala Poloniei, echipă alături de care a cucerit şi bronzul european, în 2011.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns