POZA ZILEI, 7 septembrie 2015: Voleiul se poate juca oriunde, chiar şi la mall

In Thailanda, voleiul se joaca si la mall
In Thailanda, voleiul se joaca si la mall

Când vrei să promovezi voleiul cu adevărat, foloseşti orice mijloc pentru a realiza acest lucru. Nu e cazul în România, dar pe afară federaţiile naţionale chiar încearcă să apropie cât mai multă lume de acest minunat sport. Iar mai sus vedeţi un exemplu elocvent.

În Thailanda s-a organizat un meci de volei într-un mall. Nu ştiu când a avut loc partida, dar ideea mi se pare foarte bună şi, eventual, de aplicat într-o ţară ca a noastră, unde mall-urile parcă sunt mai dese ca bibliotecile.
Singurele sporturi de care ştiu că au avut iniţiativa de a organiza competiţii în mall-uri au fost scrima, darts-ul, boxul şi canotajul, aceasta din urmă nu cu bărcile, evident, dar cu Campionatele Naţionale de ergometru, care s-a organizat la Iaşi.
[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “POZA ZILEI, 7 septembrie 2015: Voleiul se poate juca oriunde, chiar şi la mall

Lasă un răspuns