POZA ZILEI 8 octombrie 2015: Naţionala Serbiei, primită de prim-ministru

prim ministru sarb nationala volei primire
prim ministru sarb nationala volei primire
Voleibalistele au fost primite de prim-ministru

Medaliată cu bronz la Campionatul European de volei feminin, dar şi calificată – graţie locului secund de la Cupa Mondială – la Jocurile Olimpice 2016, naţionala feminină a Serbiei a fost primită de prim-ministrul acestei ţări.

În Serbia, sportul este la locul de cinste pe care îl merită, iar sportivii sunt apreciaţi la adevărata lor valoare. Ultimul exemplu a fost oferit de prim-ministrul acestei ţări, care le-a primit şi premiat pe componentele naţionalei feminine de volei medaliată cu bronz la Europene şi ocupanta locului secund de la Cupa Mondială, loc calificant pentru Jocurile Olimpice.


Dintre jucătoare au fost prezente doar cele care au revenit în Serbia după Europene: Maja Ognjenovic, Jelena Nikolic, Ana Bjelica, Tijana Boskovic, Bianka Busa şi Mina Popovic. De asemenea, membrii echipei tehnice: Zoran Terzic, Aleksandar Vladisavljev, Vladimir Bankovic, Bojan Perovic, Sinisa Mladenovic şi Ivan Knezevic.

serbia prim ministru cadou volei
Prim-minitrul Serbiei si cadoul primit din partea voleibalistelor

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns