Preliminarii Campionat European (f): Naționala feminină, obligată să învingă în Bosnia miercuri

Nneka este o jucatoare redutabila la blocaj

Pentru naționala feminină de volei a României a venit și momentul decisiv. Fetele noastre au un meci de totul sau nimic pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din vară.
Învinse acasă de Spania, sâmbătă, într-un meci cu calificarea la Europene pe masă, jucătoarele naționalei României mai au o singură șansă de a juca peste șapte luni la Campionatul European feminin de volei: trebuie să învingă în Bosnia.

De altfel, meciul care va avea loc miercuri, în localitatea bosniacă Lukavac, de la ora 18.00 (ora României), este o adevărată finală a grupei F. Pentru că cine câștigă merge la turneul final programat în perioada 23 august – 8 septembrie 2019, în Turcia, Ungaria, Polonia și Slovacia.

Din echipa noastră va lipsi căpitanul, Adina Salaoru, accidentată la umăr în meciul cu Spania, așa că este de așteptat ca în echipa de start să o vedem pe Adelina Ungureanu. Indiferent de cine va juca, e nevoie ca echipa să arate a echipă și antrenorul a antrenor, adică să dea măcar o indicație tactică la un time-out.

E foarte important de reamintit că româncele vor fi singure împotriva tuturor, într-un moment pe care voleiul bosniac îl așteaptă de la înființare. Căci niciodată până acum o națională a acestei țări nu s-a calificat la un turneu final al unui Campionat European, fie el de senioare sau de seniori. Deci vă dați seama ce vacarm va fi  (sau e de așteptat să fie) în tribune. De aceea, nu pot spune decât Baftă fetelor! Hai România! Hai cu calificarea la Europene!Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns