Preliminarii Campionat European: Naționala feminină a României va juca barajul contra Ungariei

romania ungaria volei feminin
romania ungaria volei feminin
Imagine din ultimul meci Romania – Ungaria, castigat de fetele noastre cu 3-0

Clasată pe locul secund în grupa E, a preliminariilor Campionatului European din 2017, naționala feminină de volei a României va juca în barajul de calificare contra Ungariei.

Meciurile din barajul de calificare la Campionatul European se vor disputa intr-o dublă manșă. Partidele sunt programate pe 1 octombrie (în România) și pe 9 octombrie (în Ungaria) și echipa noastră pare a avea prima șansă. Tricolorele au ascendentul moral al celor două victorii cu 3-0 obținute în vară în disputele cu Ungaria în Liga Europeană, dar asta nu înseamnă că nu vor fi două partide foarte grele.
Dacă România a terminat grupa de calificare pierzând trei meciuri, două cu liderul, Bulgaria, și unul cu Muntenegru, maghiarele au fost învinse doar de câștigătoarea grupei, Polonia, de două ori. Totuși, trebuie remarcat că Ungaria a învins la limită, cu scorul de 3-2, pe Estonia și Finlanda, ceea ce înseamnă că nu sunt chiar de speriat.

Celelalte două meciuri de baraj sunt următoarele: Cehia – Slovacia și Ucraina – Spania.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns