Preliminarii Campionat European U16 (f): România și-a aflat adversarele din grupa de calificare

romania volei sperante feminin volei
romania volei sperante feminin volei
Nationala feminina de sperante a Romaniei a terminat pe locul 4 Balcaniada

Naționala feminină de volei speranțe a României și-a aflat adversarele din grupa de calificare la turneul final al Campionatului European Under 16.

Astăzi s-au stabilit grupele din faza a doua a preliminariilor Campionatului European de volei Under 16 (feminin). Naționala României va face parte din grupa B, alături de Croația, Ucraina și Grecia.

Meciurile vor avea loc în sistem fiecare cu fiecare, în perioada 13-16 aprilie, în Grecia.

În total, în această fază a preliminariilor, vor fi patru grupe, la turneul final calificându-se echipele de pe primul loc, plus cele mai valoroase două de pe locurile 2.
La fete sunt deja calificate țara gazdă a turneului final, Bulgaria, dar și câștigătoarele fazelor zonale – pentru noi Balcaniada a fost faza zonală. Acestea sunt Turcia, Cehia, Finlanda, Rusia și Italia.

Turneul final va avea loc în Bulgaria, în orașele Sofia și Samokov, în perioada 21-29 iulie 2017. Este prima ediție a acestui Campionat European. La competiție participă jucătoare născute în 2002 și mai mici.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns