Preliminarii Campionat European U17 (f): Naționala României debutează joi, la Ploiești

romania volei under 16

De joi, la sala Olimpia din Ploiești se va vorbi limba voleiului.Naționalele României Unfer 17 (feminin) și Under 18 (masculin) vor juca pentru calificarea la turneul final al Campionatelor Europen corespunzătoare.
Dacă băieții nu pornesc favoriți – despre șansele lor de calificare și program ați putut citi AICI – fetele sunt principalele favorite la ocuparea primului loc, cel care duce direct și fără emoții la turneul final al Europenelor. În plus, cele mai valoroase trei formaţii de pe locul secund din cele 8 grupe preliminare vor juca, în perioada 13-21 aprilie, la turneul final al competiției, care va avea loc în Bulgaria.

România, ocupantă a locului 7 la turneul final al Europenelor de anul trecut, când naționalele erau Under 16, a făcut parte din prima serie valorică la tragerea la sorţi a grupelor de calificare la Campionatul European U 17 din 2018. „Tricolorele” vor juca în grupa A, alături de naţionalele Belgiei, Suediei şi Elveţiei. Prima echipă este și cea mai periculoasă.

Naționala noastră a disputat înaintea acestui turneu de calificare o serie de meciuri de verificare în Turcia, la Ankara, unde au învins de două ori în trei partide naționala țării gazdă.

Mai jos vedeți programul partidelor, nu înainte de a vă reaminti că meciurile vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a Federației Române de Volei și pe canalul de Youtube al Federației.Preliminarii CE U17 (f): Programul meciurilor din grupa A

Joi, 4 ianuarie

Ora 20.00: Elveția – România

Vineri, 5 ianuarie

Ora 15.00: Belgia – Elveția

Ora 17.30: România – Suedia

Sâmbătă, 6 ianuarie

Ora 15.00: Suedia – Belgia

Duminică, 7 ianuarie

Ora 15.00: Suedia – Elveția

Ora 17.30: România – Belgia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Preliminarii Campionat European U17 (f): Naționala României debutează joi, la Ploiești

  1. Hai, România!!!
    Susținem din toată inima fetele noastre!
    Cu mândrie, avem pe Cosmina Marinescu de la ACS Constantă în lotul national!

Lasă un răspuns