Preliminarii Campionat European U17 (f): România a învins Elveția în prima etapă

europene nationala under 16

Naționala feminină de volei Under 17 a României a debutat perfect în preliminariile Campionatului European, care au loc la Ploiești.
România a învins cu scorul de 3-0 echipa Elveției, în primul meci al Grupei A din cadrul preliminariilor Campionatului European Under 17 la volei feminin.

Vineri, ”tricolorele” vor juca împotriva Suediei, de la ora 17.30, iar duminică, în ceea ce se crede a fi adevărata finală a grupei, de la ora 17.30 să întâlnească Belgia, considerată contracandidata fetelor noastre la primul loc în grupă.Preliminarii CE U17 (f): Rezultatele și programul meciurilor din grupa A

Joi, 4 ianuarie

Elveția – România 0-3 (18-25, 21-25, 15-25) statistica meciului o puteți vedea AICI

Vineri, 5 ianuarie

Ora 15.00: Belgia – Elveția

Ora 17.30: România – Suedia

Sâmbătă, 6 ianuarie

Ora 15.00: Suedia – Belgia

Duminică, 7 ianuarie

Ora 15.00: Suedia – Elveția

Ora 17.30: România – Belgia

Toate meciurile sunt transmise în direct pe pagina de Facebook al Federației Române de Volei și pe canalul de Youtube al FRV.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns