Preliminarii Campionat European U17 (m): Naționala României știe cu cine va juca pentru calificarea la turneul final

sala konya volei turneu final campionat european volei under 17
sala konya volei turneu final campionat european volei under 17
In aceasta sala de 5.000 de locuri va avea loc turneul final al Campionatului European pentru sperante Under 17

Naționala de volei masculin under 17 a României și-a aflat și ea adversarele din grupa de calificare la turneul final al Campionatului European.

Conform tragerii la sorți, naționala masculină de speranțe a României va juca în grupa A, alături de Estonia, Islanda și Bulgaria, cea care va și găzdui, în perioada 13-16 aprilie, meciurile acestui turneu.

Campionatul European va avea loc în perioada 3-11 iulie, în orașul Konya, din Turcia.

La turneul final se califică echipele clasate pe primul loc în grupele preliminare, precum și formația cea mai bună de pe locurile secunde.
Sunt deja calificate la turneul final Turcia, în calitate de țară organizatoare, dar și Grecia, Rusia, Finlanda, Cehia și Italia, în calitate de câștigătoare ale turneelor zonale. Pentru naționala noastră, turneul zonal a fost reprezentat de Campionatul Balcanic.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns