Preliminarii Campionat European U20 (m): România a debutat cu o victorie în grupa de la Ploiești

romania under 20 volei juniori

Naționala masculină a României a debutat cu o victorie în grupa E preliminară a Campionatului European Under 20 la volei.
România a învins cu scorul de 3-1 Suedia în prima etapă a grupei E din cadrul preliminariilor Campionatului European masculin de volei Under 20. A fost o victorie muncită, în fața unei adversare considerate mai slabe, dar care ne-a dat mari emoții. Componența echipei noastre poate fi consulată AICI. De asemenea, cine dorește, poate analiza statistica jucătărilor români mai jos.

statistica romania suedia
Statistica jucatorilor romani in meciul cu Suedia

În celălalt meci, Germania, marea favorită a grupei, a învins cu 3-0 Austria, la care unul dintre antrenorii secunzi este tehnicianul Stelei, Bogdan Tănase.

Următorul meci al echipei noastre va avea loc sâmbătă, contra Austriei. Vă reamintesc că la turneul final se califică direct prima clasată. Ocupanta locului secund va juca într-un nou turneu de calificare, alături de celelalte locuri 2 din preliminarii.

Toate partidele acestui turneu pot fi urmărite LIVE pe pagina de Facebook a Federației Române de Volei, o inițiativă lăudabilă. Dacă mi se permite o sugestie, i-aș ruga pe cei care fac transmisia să nu mai întrerupă sunetul în time-out, căci după zgomotul de  fond din timpul punctelor liniștea bruscă instalată în time-out-urilor e foarte deranjantă.Preliminarii CE U20 (m): Programul Grupei E

Joi, 26 aprilie

Austria – Germania 0-3 (18-25, 10-25, 20-25)

România – Suedia 3-1 (25-23, 22-25, 25-21, 25-23)

Vineri, 27 aprilie

20.00 Suedia – Austria

Sâmbătă, 28 aprilie

17.30 Germania – Suedia

20.00 România – Austria

Duminică, 29 aprilie

20.00 Germania – România

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns