Preliminarii Campionat Mondial U21 (m): Imagini cu jucătorii români din timpul meciului de azi, cu Estonia (FOTOGALERIE)

filip constantin romania volei juniori
filip constantin romania volei juniori
Filip Constantin salveaza spectaculos o minge pentru Romania

Naționala de volei juniori a României a fost învinsă cu scorul de 3-2 de Estonia, la capătul unui meci dramatic ce s-a întins pe parcursul a două ore.
Iată în continuare câteva imagini cu jucătorii români în acțiune. Dacă doriți să vedeți și cum s-au descurcat pe teren în acest prim meci al calificărilor Campionatului Mondial Under 21, AICI aveți statistica fiecăruia.

romania volei junioare aciobanitei
Adrian Aciobanitei si George Gavriz la preluare
romania volei junioare
Jucatorii romani, in preluare
romania volei juniori bucurie
Bucuria romanilor dupa un set castigat
adrian aciobanitei volei romania juniori
Adrian Aciobanitei a fost cel mai eficient roman contra Estoniei
nationala juniori volei preliminarii mondial
Nationala de juniori Under 21 a Romaniei in preliminariile Campionatului Mondial

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns