Preliminarii Campionat Mondial Under 21 (m): Adrian Aciobăniței, Radu Dediulescu și Natan Savan, cei mai eficienți români contra Estoniei

adrian aciobanitei volei romania juniori
adrian aciobanitei volei romania juniori
Adrian Aciobanitei a fost cel mai eficient roman contra Estoniei

Naționala de volei juniori a României a fost la câteva puncte de o victorie contra Estoniei în primul ei meci din cadrul grupei A a preliminariilor Campionatului Mondial Under 21, faza I.

Chiar dacă au fost învinși cu 3-2 de estonieni, câțiva jucători români s-au evidențiat. Din punctul de vedere al eficacității, Adrian Aciobăniței, căpitanul naționalei, care e legitimat chiar la formația din Frankfurt, orașul care găzduiește turneul, a fost cel mai bun. A făcut 23 de puncte. A fost urmat de Radu Dediulescu, cu 19 puncte și de Natan Savan, cu 11.
În atac, cel mai bun a fost Aciobăniței, cu 19 puncte. El a fost urmat de Dediulescu, cu 15, și Ovidiu Darlaczi, cu 6.

La serviciu, Filip Constantin și Adrian Aciobăniței au reușit câte doi ași, în vreme ce Natan Savan a făcut un punct direct din serviciu.

La capitolul blocaj, Natan Savan a strălucit, cu 5 reușite. A fost urmat de Radu Dediulescu, cu 4, și de Aciobăniței și de Tudor Magdaș, cu câte două.

Mai jos puteți vedea tot ce au făcut jucătorii noștri în meciul contra Estoniei.

statistica romania volei juniori
Statistica jucatorilor romani contra Estoniei

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns