Preliminarii CE (f): Naționala României atacă azi calificarea la turneul final al Campionatului European

romania volei feminin senioare calificari
romania volei feminin senioare calificari
Nationala feminina de volei a Romaniei

Am ajuns la una dintre cele mai importante zile ale voleiului românesc din acest an. Ziua în care naționala feminină se poate califica la turneul final al Campionatului European.

Diseară, de la ora 19.00, în orașul maghiar Erd, naționala feminină de volei a României va disputa, contra Ungariei, returul barajului de calificare la turneul final al Campionatului European care va avea loc anul viitor, in Georgia si Azerbaidjan.

Partida este transmisă în direct pe Laola1.tv, la ACEST LINK. Sper să fie valabil și pentru România.

Cum în primul meci tricolorele au învins clar, cu scorul de 3-0, înseamnă că pentru a ajunge pentru a doua oară consecutiv la turneul final, româncele au nevoie de două seturi, sau de ”setul de aur”. Concret. dacă Ungaria învinge diseară cu 3-0 sau 3-1, atunci se va disputa acel ”set de aur” pentru stabilirea calificatei la Europene. Orice alt scor califică echipa noastră. Iar la cum au decurs lucrurile în prima manșă, România este favorită de departe.
Multă baftă, fetelor!

Componenţa echipei României

Universali: Ioana Baciu, Roxana Bacşiş

Extreme: Denisa Rogojinaru, Cristina Cazacu, Ananmaria Berdila, Adina Salaoru

Ridicatori: Diana Tataru, Alice Kapelovies

Centri: Andreea Petra, Georgiana Fales, Nneka Onyejekwe

Libero: Andreea Ispas, Mihaela Albu

Antrenor principal: Davide Delmati

Antrenor secund: Madalina Angelescu

Preparator fizic: Vasile-Bosi Florin

Fizioterapeut: Andrei Costea

Statistician: Lucian Voinea

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns