Preliminarii CE U17 (f): Naţionala României va juca acasă în calificări. Iată contra cui

nationala under 16 romania volei

Şi naţionala feminină de volei Under 17 a României şi-a aflat azi adversarele din grupa de calificare la Campionatul European.
România, ocupantă a locului 7 la turneul final al Europenelor din acest an, a făcut parte din prima serie valorică la tragerea la sorţi a grupelor de calificare la Campionatul European din 2018. „Tricolorele” vor juca în grupa A, alături de naţionalele Belgiei, Suediei şi Elveţiei. Turneul de calificare, programat în perioada 4-6 ianuarie 2018, va avea loc în România.

CITEŞTE ŞI: Adversarele nationalei masculine Under 18 a României în preliminariile pentru Campionatul European.

Prima clasată, plus cele mai valoroase trei formaţii de pe locul secund, vor juca, în perioada 13-21 aprilie, la turneul final al Campionatelor europene, care va avea loc în Bulgaria.

Iată mai jos componenţa tuturor celor 8 grupe de calificare.

under 17 volei feminin campionat european preliminarii
Componenţa grupelor de calificare la Campionatul European Under 17 – 2018

 


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns