Preliminarii CE U17 (m): Iată cifrele jucătorilor români contra Islandei

romania under 17 tudor constantinescu volei
romania under 17 tudor constantinescu volei
Nationala Under 17 a Romaniei inaintea startului meciului cu Islanda

România a câștigat fără probleme meciul cu Islanda, din prima etapă a grupei A a preliminariilor Campionatului European de volei masculin Under 17. Iată care au fost cifrele reușite de jucătorii noștri.

Cel mai eficient jucător de pe teren a fost universalul Andrei Druță. El a reușit 15 puncte (9 din atac, 3 din serviciu și 3 din blocaj). A fost urmat de centrul Cristian Badea, care și-a trecut în cont 14 puncte (8 din atac, 3 din serviciu și 3 din blocaj). Al treilea în ordinea eficienței a fost extrema Michael Sălătioan, căpitanul echipei. Acesta a adus 9 puncte formației noastre (7 din atac și două din serviciu).
Mai jos vedeți statistica românilor din acest meci. Fotografii cu jucătorii noștri la încălzire sau în timpul partidei (sunt două albume separate) puteți vedea pe pagina de Facebook a Doarvolei.

Vineri, de la ora 16.00, românii vor juca împotriva Estoniei, care azi a fost învinsă mai greu decât o arată scorul, de Bulgaria. Gazdele turneului de calificare s-au impus cu 3-0 (25-23, 25-21, 25-21). Sâmbătă, de la ora 18.30, echipa antrenată de Daniel Săvoiu și Stelian Grozav va juca împotriva bulgarilor.

romania under 17 tudor constantinescu volei statistica
Statistica jucatorilor romani in meciul contra Islandei

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns