Preliminarii CE U17 (m): România a obținut o victorie excepțională și e ca și calificată la turneul final al Europenelor!

Bucuria calificării românilor la turneul final al Campionatului European Under 17

Naționala masculină Under 17 a României a reușit să revină excepțional în fața Sloveniei, să se impună cu scorul de 3-2 și să obțină, în proporție de 99,99% biletele pentru turneul final al Campionatului European care va avea loc în Bulgaria, la vară!

România a învins cu scorul de 3-2 pe Slovenia, în etapa a doua a grupei C, de calificare la Europene. Este un rezultat care practic pune echipa noastră în pole-position pentru obținerea biletului pentru turneul final, deoarece sâmbătă, la ora 20.00, ”tricolorii” vor juca împotriva singurei formații fără victorie din grupă, Danamerca. Un succes i-ar duce pe tinerii noștri jucători la cea de-a doua ediție a turneului final al Campionatului European Under 17. Va fi prima participare masculină românească la această întrecere.

Bucuria calificării românilor la turneul final al Campionatului European Under 17
Bucuria calificării românilor la turneul final al Campionatului European Under 17

În meciul cu Slovenia, falsul Alin Ion a reușit 24 de puncte, el fiind urmat de centrul George Breban, care și-a trecut în cont 21. Acesta din urmă, căpitanul naționalei noastre, a fost, de fapt, jucătorul meciului, pentru că a ”explodat” exact atunci când echipa avea nevoie de el, mai întâi cu o serie de ași în setul patru, apoi cu câteva atacuri ”ciocan” în decisiv care au tăiat picioarele advesarilor. De asemenea, merită remarcată prestația liberoului Carol Kosinski, care a părut să fie pe tot terenul, salvând mingi ”imposibile”.

La turneul final al Campionatului European Under 17 se califică echipele clasate pe primul loc în cele cinci grupe preliminare, precum și formația cel mai bine clasată de pe locurile secunde.

Turneul final va avea loc în perioada 13-21 iulie, în Bulgaria, iar la el sunt calificate, alături de țara gazdă, Turcia, Polonia, Cehia, Finlanda și Italia. Acestea au obținut biletele pentru turneul final din competițiile zonale. Turcia, de exemplu, s-a calificat după Balcaniadă.Lotul naționalei României U17 (m)

Ridicători

Ștefan Avasiloaie (CSS Botoșani)

Sașa Ulian (Dinamo)

Secunzi

David Dinculescu (CTF Mihai I)

Radu Tănase (Dinamo)

Liviu Grigore (CSS Tulcea)

Centri

George Breban (LPS Bihorul Oradea)

Tiberiu Iacob (CSS Botoșani)

Mircea Baban (Dinamo)

Fals

Alin Ion (CTF Mihai I)

Ștefan Asmarandei (LPS Piatra Neamț)

Libero

Adrian Săvoiu (CNNT Craiova)

Carol Kosinski (Dinamo)

Antrenori: Constantin Burungiu, Alexandru Călin

Notă: Pentru că este un site de volei, acest site vorbește limba voleiului. Așa că am folosit și voi folosi denumirile populare ale posturilor.Programul meciurilor din calificările CE U17 (m)

Miercuri, 24 aprilie

Slovenia – Danemarca 3-0 (25-21, 25-13, 25-20)

ROMÂNIA – Estonia 3-1 (25-20, 22-25, 25-23, 25-19)

Joi, 25 aprilie

Estonia – Slovenia 1-3 (18-25, 28-30, 25-23, 16-25)

Vineri, 26 aprilie

Danemarca – Estonia 0-3 (23-25, 26-28, 17-25)

ROMÂNIA – Slovenia 3-2 (20-25, 25-23, 21-25, 25-13, 15-10)

Sâmbătă, 27 aprilie

20.00 Danemarca – ROMÂNIACum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns