Preliminarii CE U19 (f): România va juca pe propriul teren în grupa de calificare. Iată contra cui

under 18 romania volei feminin echipa

Şi naţionala feminină de volei Under 19 a României şi-a aflat adversarele din grupa de calificare la Campionatul European.
„Tricolorele” vor juca pe propriul teren în grupa F a calificărilor Campionatului European, în perioada 26-29 aprilie. Adversarele lor vor fi naţionalele Belgiei, Franţei şi învingătoarea unei grupe din prima fază a calificărilor. Adică va fi aleasă dintre Muntenegru, Israel şi Belarus. Aceasta se va decide la mijlocul lunii ianuarie.

CITEŞTE ŞI: Adversarele naţionalei Under 20 a Romaniei in preliminariile Campionatului European

La turneul final al Europenelor, care va avea loc în perioada 1-9 septembrie 2018, în Albania, se vor califica direct câştigătoarele grupelor preliminare. Ocupantelelocurilor secunde, plus echipa cel mai bine clasată de pe locul 3 vor juca, la finalul lunii iunie, într-o a treia fază de calificare. Cele 8 echipe vor fi împărţite în două grupe de câte patru, la Europene ajungând ocupantele primelor două locuri în aceste grupe.

Iată mai jos componenţa celor 7 grupe preliminare

under 19 volei feminin grupe preliminare europene
Componenta grupelor preliminare ale Campionatului European Under 19 feminin din 2018
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns