Preliminarii CE Under 20 (m): România şi-a aflat adversarele din grupa de calificare. Meciurile vor avea loc acasă

romania under 19 nationala europene

Naţionala masculină de volei a României Under 20 ştie deja cu cine va juca în grupa preliminară a Campionatului European din 2018.
Programate în perioada 26-29 aprilie 2018, calificările pentru Campionatul European vor găsi echipa României în grupa E. Adversarele formaţiei noastre, care a fost în a doua urnă valorică, vor fi Germania, Austria şi Suedia. Meciurile vor avea loc în România.

Se califică direct la turneul final al Europenelor – programat în perioada 14-22 iulie, în Belgia lşi Olanda – câştigătoarele celor 8 grupe preliminare. Ocupantele locurilor secunde vor disputa o nouă fază de calificare, la finalul lunii iunie. Ele vor fi împărţite în două grupe de câte patru echipe, câştigătoarele celor două grupe calificându-se, de asemenea, la turneul final.

Mai jos aveţi componenţa celor 8 grupe preliminare.

under 20 volei masculin europene
Grupele preliminare ale Campionatului European Under 20 la volei masculin

 Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns