Preliminarii CM (f): România a învins Elveția și a terminat pe trei grupa C

sofia romania volei
sofia romania volei
Echipa feminina a Romaniei la Sofia

Echipa feminină de volei a României a încheiat cu o victorie meciurile grupei C din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, dar a ratat calificarea în faza a treia.

România a învins cu scorul de 3-1 Elveția și, cu trei victorii, a ocupat locul al treilea, primul sub linia calificărilor în faza următoare a Campionatulului Mondial.

La aceste preliminarii pentru Mondiale, care au avut loc la Sofia, România a învins cu scorul de 3-0 pe Kosovo și Muntenegru, cu 3-1 pe Elveția, pierzând cu 3-0 în fața Turciei și Bulgariei. Turcia a câștigat Grupa C și o vom vedea sigur la Campionatul Mondial din Japonia 2018. Bulgaria va juca în faza a treia a calificărilor, în a doua jumătate a lunii august.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns