Prima ediție a Memorialului „Tică Tănase” la minivolei, un real succes

Participanții la prima ediție a Memorialului „Tică Tănase”, disputată în sala „Mihai Viteazul”

La București a avut loc, duminică, ediția inaugurală a unui Memorial care se dorește să devină tradițional la nivelul echipelor de minivolei.

Aflat la prima ediție, Memorialul „Tică Tănase” a fost organizat la București de Steaua, echipa cu care regretatul antrenor Tănase Tănase a câștigat cinci titluri de campion.

Pe 28 mai ar fi împlinit 99 de ani. Destinul a vrut, însă, să-l ia de lângă noi la 3 aprilie, cu mai puțin de două luni înainte de a atinge această venerabilă vârstă. Deloc întâmplător, la împlinirea a exact două luni de la trecerea sa în neființă, în prima duminică de după ziua în care, în fiecare an, primea mii de felicitări cu ocazia zilei de naștere, Steaua a organizat acest turneu memorial.

Competiția de minivolei a strâns echipele masculine de minivolei ale cluburilor Dinamo, Corona Brașov, Arcada Galați și, desigur, echipa gazdă, Steaua. Au fost meciuri încinse, partide disputate cu ardoarea specifică vârstei de micuții voleibaliști. Sunt convins că de acolo, de sus, domnul Tică Tănase s-a bucurat văzându-i și văzând că nu este uitat de lumea voleiului.

Participanții la prima ediție a Memorialului „Tică Tănase”, disputată în sala „Mihai Viteazul”
Participanții la prima ediție a Memorialului „Tică Tănase”, disputată în sala „Mihai Viteazul”

În sală, totul s-a desfășurat sub ochii fiicei regretatului antrenor, Cătălina Tănase, dar și a trei foști valoroși jucători antrenați de Tică Tănase: Petre Ionescu, Octavian Rădulescu și Eucozma Ferencz. Toți aceștia au participat și la festivitatea de premiere, acolo unde toți cei prezenți au primit tricouri albe, cu chipul reputatului antrenor pe ele.

La turneele de acest gen parcă nici nu contează rezultatele, dar pentru că este o competiție sportivă, cineva trebuie să fie învingător. Acum a câștigat Arcada Galați, dar la ediția viitoare, care am înțeles că va fi organizată anul viitor, în orașul natal al antrenorului, Brașov, oricare dintre participante se va putea impune.

Aici vedeți mai multe fotografii de la acest turneu disputat în memoria unui mare antrenor și om de volei.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns