Duminică, start în campionatele de juniori și junioare. Iată programul primei etape

volei teren gol juniori junioare
volei teren gol juniori junioare
Terenul de volei isi asteapta jucatorii in campionatu national de juniori si junioare

Duminica aceasta este momentul startului unei noi ediții de campionat la juniori și junioare. Mi-am propus ca de-a lungul acestui campionat aici să găsiți atât programul etapă de etapă, cât și toate rezultatele înregistrate în toate competițiile naționale. Pentru asta am însă nevoie de ajutorul vostru. Dacă sunteți implicați în activitatea vreunei echipe – jucați, antrenați, arbitrați, încurajați – și știți rezultatul unui meci, v-aș ruga să mi-l trimiteți și mie prin orice mijloace doriți.  La finalul materialului veți găsi și câteva posibilități de comunicare.

Iată câteva date despre competiția juniorilor și junioarelor, dar și programul primei etape. În acest an, jocurile din grupe se vor disputa în sistem tur-retur, la două săptămâni, în alternanță cu cadeții, până la 28 februarie 2016. La masculin se califică în grupele semifinale echipele clasate pe primele patru locuri, în vreme ce la feminin vor promova în faza semifinală primele trei clasate și cele mai bune trei echipe de pe locul patru. În semifinale echipele vor fi repartizate în 4 serii dupa criteriul valoric dar și geografic. La feminin vor fi grupe semifinale formate din câte 6 echipe, în vreme ce la masculin vor fi grupe semifinale formate din câte 4 formații.

Datele turneelor semifinale sunt 20-24 aprilie 2016 la feminin, respectiv 22-24 aprilie 2016 la masculin.

Anul acesta, echipele care nu se califică în faza semifinală vor disputa un turneu pentru stabilirea ordinii finale a clasamentului, turneu care va fi organizat in aceeasi perioada cu grupele semifinale

Se califică pentru faza finală, echipele clasate pe primele 2 locuri în fiecare dintre seriile semifinale atât la feminin cât și la masculin. Turneul final, atât la masculin cât și la feminin, va avea loc în perioada 18-22 mai 2016, dar în regulamentul postat pe site-ul FRV nu se mai specifică faptul că turneu final va avea loc pe teren neutru, cum a fost anul trecut.

Anul acesta, la categoria junioare se încadrează jucătoare născute 1997-1999 și mai mici, iar la juniori 1997-1998 și mai mici.

Etapa I, duminică 4 octombrie

Masculin

Seria A

CSS Buzău – CSS Râmnicu Sărat

VCM LPS Piatra Neamț – CSS Toplița

CSS Galați stă

Seria B

Tomis Constanța – CSS 1

CSS Tulcea – Dinamo

CTF Mihai I – CSM Ploiești – amânat

Seria C

CNMB Râmnicu Vâlcea – CSS Sc.1 Metalul Oțelul

CNNT Craiova – CSS Blaj

CS Provolei Arad – CSS Bega Timisoara

Seria D

CSS Viitorul Cluj Napoca – LPS Bistrița

CSS 2 Baia Mare – LPS Bihorul

CSS Zalău – CSS LAPI Dej

Feminin

Seria A

CSS Bacău – CSS Unirea Iași

LPS VC Unic Piatra Neamț – CSS Toplița

CS B.P. Hașdeu Buzău stă

Seria B

CTF Mihai I B – CSS 1 Constanța

CSM Danubius Tulcea – CS Laguna B.P. Hașdeu Constanța

CSS ACSV Donaris 2010 Galați stă

Seria C

CTF Mihai I A – CSS Târgoviște

CS Constructorul Familia – Dinamo

CSS 5 Bucuresti stă

Seria D

CSS Sibiu – LPS Viitorul Pitești

CSM Codlea – ASC Juvenil LPS CSS Brasov

CS Dacia Mioveni 2012 stă

Seria E

CNNT Craiova – CNS CSVC Cetate Deva

CSS Caransebeș – CSS Lugoj

CET CNMB Râmnicu Vâlcea stă

Seria F

ACS Agroland Timișoara – LPS Bihorul Oradea

CSS Bega Timișoara stă

CSS Stei stă

Seria G

LPS U Cluj Napoca – CSS Târgu Mureș

CSS 2 CNE CSM Baia Mare – CSS Blaj

CSS Turda – CSU Medicina CNUE Târgu Mureș

Cum vă rog să transmiteți rezultatele

Daca doriti ca toată lumea care iubește voleiul să afle rezultatele înregistrate în campionat, vă rog să-mi transmiteți rezultatele fie prin mesaj sau postare pe pagina de Facebook a site-ului, fie prin mesaj pe pagina personală de FB, fie prin mail, la andrei@doarvolei.ro sau contact@doarvolei.ro, fie prin Watsap la numărul de telefon 0730 660361 .

Nu e nici o problemă dacă primesc de mai multe ori același rezultat, nu trebuie să vă faceți nici un fel de problemă că ați deranja sau orice altceva. Pentru a știi în permanență în ce stadiu ne aflăm cu rezultatele, eu voi posta duminică la prânz un articol cu etapa de la juniori și un altul cu etapa de la junioare, articol care va fi updatat cu rezultatele pe măsură ce acestea vor fi completate. Iar de fiecare dată când vom completa împreună o serie acest lucru va fi anunțat pe Facebook. Eu sunt convins că acest sistem va funcționa, pentru că știu că și voi, la fel ca și mine, doriți ca acest sport să devină din ce în ce mai cunoscut.

Multă baftă tuturor celor care începeți duminică un nou campionat și nu uitați că indiferent de rezultatele înregistrate în meciuri, sunteți cu toții niște învingători, pentru că prin voi și prin antrenorii voștri acest sport continuă să trăiască.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns