Primul meci al Campionatului European de volei masculin va avea loc pe stadionul Național din Varșovia

volei masculin stadion varsovia

 

volei masculin stadion varsovia
In 2014, stadionul National din Varsovia a gazduit meciul de deschidere al Campionatului Mondialde volei masculin

Programat în Polonia, în perioada 24 august – 3 septembrie 2017, Campionatul European de volei masculin se anunță de pe acum un mare succes.

Președintele Federației Poloneze de Volei a anunțat ieri, într-o conferință de presă, că meciul de deschidere al Campionatului European de volei masculin va avea loc, imediat după ceremonia de deschidere, pe stadionul Național din Varșovia! ”Sunt foarte fericit să vă anunț că am ajuns la un acord și festivitatea de deschidere și meciul inaugural al Europenelor se va disputa pe Stadionul Național din Varșovia, la fel cum s-a întâmplat și acum doi ani, la Campionatul Mondial”, a declarat Jacek Kasprzyk, șeful voleiului polonez.
El a declarat că pentru acel meci se vor monta și tribune suplimentare, cu o capacitate de 8.000 de locuri, astfel încât totalul spectatorilor la meciul de deschidere să ajungă la 70.000! Evident, dacă se vor vinde toate biletele… ”Ar fi excepțional dacă vom reuși să stabilim un nou record mondial al spectatorilor. Sperăm să începem cu o victorie și să repetăm succesul de acum doi ani, de la Mondiale”, a mai declarat Kasprzyk.

În meciul de deschidere vor juca Polonia și Serbia. Ingeresant este că va fi același meci cu cel din urmă cu doi ani, de la Mondiale.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns