Duminică, start în campionatele de cadeți și cadete. Iată programul primei etape

cadeti volei campionat national meciuri
cadeti volei campionat national meciuri
Campionatul de cadeti ofera meciuri foarte interesante

Duminica aceasta este momentul startului unei noi ediții de campionat la cadeți și cadete. Ca și la juniori, mi-am propus ca de-a lungul acestui campionat aici să găsiți atât programul etapă de etapă, cât și toate rezultatele înregistrate în toate competițiile naționale. Pentru asta am, ca de obicei, nevoie de ajutorul vostru. Dacă sunteți implicați în activitatea vreunei echipe – jucați, antrenați, arbitrați, încurajați – și știți rezultatul unui meci, v-aș ruga să mi-l trimiteți și mie prin orice mijloace doriți.  La finalul materialului veți găsi și câteva posibilități de comunicare.

În ceea ce privește cele mai importante date ale campionatelor de cadeți și cadete, acestea sunt următoarele. După disputarea etapelor sezonului regulat, primele trei clasate din fiecare grupă la feminin și ocupantelor primelor patru locuri la masculin se califică în grupele semifinale.

Semifinalele vor avea loc în intervalul 13 – 17 aprilie 2016 la feminin și 15-17 aprilie 2016 la masculin. Se califică pentru faza finală, echipele clasate pe primele 2 locuri în fiecare dintre seriile semifinale atât la femini cât si la masculin.

Turneele finale vor avea loc în perioada 11-15 mai 2015. Multă baftă tuturor, jucători, antrenori și părinți!

Etapa 1, duminică 11 octombrie

Masculin

Seria A

LPS Suceava – CSS Râmnicu Sarat

VCM LPS Piatra Neamț – CSS Buzău

Nicu Gane Fălticeni stă

Seria B

CSS Tulcea – CSS 1 Constanța

Dinamo – Tomis Constanța

CSS D. Golescu C-lung Muscel – CTF Mihai I București

Seria C

CNMB Râmnicu Valcea – CSS Caransebeș

CNNT Craiova – CSS Bega Timișoara

CSS Blaj stă

Seria D

CSS 2 Baia Mare – ACS Șimleul Silvaniei

CSS Lapi Dej – CSM Câmpia Turzii

LPS Bihorul Oradea – CSS Zalău

Feminin

În seria A nu se joacă nici un meci

Seria B

CSS Tulcea – CSS1 Constanța

CSS Călărași – CSS ACSV Donaris

Seria C

Dinamo – LPS M. Eliade București

CS Spike București – CTF Mihai I București

CSS 5 București stă

Seria D

CNNT Craiova – LPS Viitorul Pitești

CS Muscel Campulung Muscel stă

CSS Sibiu stă

Seria E

CSS Lugoj – CSS Bega Timișoara

Agroland Timișoara – CNS CSVC Cetate Deva

CET CNMB Râmnicu Vâlcea stă

Seria F

LPS Cluj Napoca – CSU Medicina CNEU Târgu Mureș

CS Ocna Mures – CSS Blaj

CSS Târnăveni stă

Seria G

CSM CSS 2 CNE Baia Mare – ACS Viitorul

PFF Bihorul Oradea – CSS Sighetu Marmației

CS Era Sport Oradea stă

Seria H

CS Constructorul Familia București – CSS Slatina

ASC Juvenil Brașov – CSM Ploiești

CSS 6 București stă

Cum vă rog să transmiteți rezultatele

Daca doriti ca toată lumea care iubește voleiul să afle rezultatele înregistrate în campionat, vă rog să-mi transmiteți rezultatele fie prin mesaj sau postare pe pagina de Facebook a site-ului, fie prin mesaj pe pagina personală de FB, fie prin mail, la andrei@doarvolei.ro sau contact@doarvolei.ro, fie prin Whatsapp la numărul de telefon 0730 660361 .

Nu e nici o problemă dacă primesc de mai multe ori același rezultat, nu trebuie să vă faceți nici un fel de problemă că ați deranja sau orice altceva. Pentru a știi în permanență în ce stadiu ne aflăm cu rezultatele, eu voi posta duminică la prânz un articol cu etapa de la cadeți și un altul cu etapa de la cadete, articol care va fi updatat cu rezultatele pe măsură ce acestea vor fi completate. Iar de fiecare dată când vom completa împreună o serie acest lucru va fi anunțat pe Facebook. Eu sunt convins că acest sistem va funcționa, pentru că știu că și voi, la fel ca și mine, doriți ca acest sport să devină din ce în ce mai cunoscut.

Multă baftă tuturor celor care începeți duminică un nou campionat și nu uitați că indiferent de rezultatele înregistrate în meciuri, sunteți cu toții niște învingători, pentru că prin voi și prin antrenorii voștri acest sport continuă să trăiască.

[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Duminică, start în campionatele de cadeți și cadete. Iată programul primei etape

Lasă un răspuns