Programul naționalei feminine de volei a României la Campionatul European 2019

Romania volei senioare nationala

A fost stabilit programul meciurilor din faza grupelor turneului final al Campionatului European feminin de volei care va avea loc în luna august 2019, în Turcia, Polonia, Ungaria și Slovacia. Printre calificate se numără și naționala României.
Repartizată în grupa C a Campionatului European, România va juca meciurile din serie la Budapesta, alături de naționala țării gazdă, Ungaria, dar și de Olanda, Croația, Estonia și Azerbaidjan. Obiectivul fetelor noastre este acela de a se clasa pe unul dintre primele patru locuri, deci de a se califica în optimile de finală, iar pentru a putea spera la asta, au nevoie de două victorii.

Toate echipele de la turneul final vor juca în prima zi, pe 23 august, iar România va începe cursa spre optimi împotriva uneia dintre favoritele la medalii, Olanda. A doua zi, pe 24 august, româncele vor juca împotriva gazdelor, Ungaria, un meci de care ar putea depinde chiar calificarea la finalul primei faze. Pe 25 august, România va juca un meci în care nu au voie să facă pași greșiți, contra Estoniei.

După o zi de pauză, jucătoarele noastre vor reveni pe parchetul imensei săli Papp Laszlo pentru întâlnirea cu Croația. Apoi, pe 28 august vor avea iar o zi de odihnă și de pregătire pentru ultimul meci din grupă, contra Azerbaidjanului.

AICI vedeți programul complet al Campionatului European feminin de volei 2019.
După părerea mea este un program bun. Este foarte bine să joci cu o mare favorită în prima etapă, pentru că atunci pot apărea surprize, mecanismul nu e încă bine uns și un adversar ambițios poate profita. De asemenea, cred că e foarte bine că jucăm în al treilea meci contra Estoniei, pe care în mod normal putem să o învingem, pentru că și la noi mecanismele de joc se vor unge în condiții de adversitate și totul va merge perfect. Despre cea de-a doua partidă, contra Ungariei, nu se pot spune prea multe, pentru că s-ar fi disputat cu o sală arhiplină și ar fi avut o miză specială indiferent de etapa în care ar fi fost programată.

Ultimele două meciuri le vom disputa după câte o zi de pauză, ceea ce este foarte bine pentru o echipă aflată în căutarea surprizei, deoarece Croația și Azerbaidjan, pe hârtie, vor fi favorite. Dar este mereu bine să joci în ultima zi, indiferent de numele adversarului, pentru nu depinzi decât de tine să te califici, nu de jocul rezultatelor.Programul naționalei feminine de volei a României la Campionatul European 2019

Vineri, 23 august

Ora 18.30 Olanda – ROMÂNIA

Sâmbătă, 24 august

Ora 21.30 ROMÂNIA – Ungaria

Duminică, 25 august

Ora 19.00 Estonia – ROMÂNIA

Marți, 27 august

Ora 21.30 ROMÂNIA – Croația

Joi, 29 august

Ora 16.30 ROMÂNIA– Azerbaidjan

Notă: Toate orele de disputare sunt cele ale României. Meciurile vor avea loc in sala Papp Laszlo, din Budapesta.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns