Rareș Bălean, după victoria cu Georgia: ”Mă bucur că am rămas concentrați”

Rares Balean in atac la nationala Romaniei

Rareș Bălean a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei noastre în meciul câștigat cu 3-0 în fața Georgiei, în etapa a treia a Ligii Europene de Argint. La finalul partidei, el a vorbit despre meci, dar și despre grupa noastră din această competiție sau depre cum se simte după transferul în Germania, la Friedrichshafen.

Autor a nouă puncte, cele mai multe pentru echipa noastră, la egalitate cu Ciprian Matei și Adrian Aciobăniței, Rareș Bălean a fost bucuros că echipa a rămas concentrată și astfel a obținut o victorie în trei seturi. ”A fost un meci bun făcut de noi si chiar daca adversarul nu a fost unul care sa ne pună probleme mă bucur că am rămas concentrați si am câștigat în minimum de seturi”, a declarat Rareș Bălean pentru doarvolei.ro.

După ce echipa noastră a întâlnit toate adversarele din grupă, Rareș e sigur că lupta pentru primul loc se va da între noi și danezi: ”După ce am văzut cum au decurs meciurile cu toate cele trei adversare sunt de părere că lupta pentru primul loc în grupa este intre noi si Danemarca”, a spus el. Un lucru pe care l-am dedus și noi din fața televizoarelor sau din sală, dar care capătă o forță mai mare atunci când este spus de cineva ca i-a simțit pe adversari chiar pe teren.

Prestațiile bune avute în ultimele două sezoane la Volei Municipal Zalău i-au adus lui Rareș Bălean (22 de ani) un transfer la una dintre echipele cele mai cunoscute din Europa, VfL Friedrichshafen, din Germania. Deși este abia al doilea stranier din lotul nostru, după Adi Aciobăniței, care a ieșit vicecampion al Germaniei în luna mai, cu aceeași echipă, Bălean spune că nu s-a schimbat nimic în ceea ce-l privește: ”Sincer, nu simt o presiune mai mare pusă pe mine, totul e normal”, a mai zis el.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

2 thoughts on “Rareș Bălean, după victoria cu Georgia: ”Mă bucur că am rămas concentrați”

Lasă un răspuns