Record în Superliga Italiei la volei masculin: 3.502 abonamente vândute la Modena!

Sala de volei din Modenava fi plina de spectatori la fiecare meci

În Superliga Italiană de Volei s-a stabilit un nou record înainte de prima etapă: cel mai mare număr de abonamente vândute de o echipă.
Echipa masculină de volei Azimut Modena, recenta câștigătoare a Supercupei Italiei și una dintre cele mai puternice echipe din campionat, a anunțat că până la startul noului campionat, care a avut loc în weekend, a vândut 3.502 de abonamente! Este o cifră nemaiîntâlnită până acum în istoria voleiului masculin italian.

Mai trebuie spus că sala din Modena are în jur de 5.000 de locuri, ceea ce înseamnă că echipa locală va juca având sala plină măcar 70% la fiecare meci.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns