Regalul voleibalistic continuă pe TVR HD. Joi avem Scandicci – Novara și sâmbătă Monza – Conegliano. Ambele meciuri vor fi în direct

Savino del Bene Scandicci, dupa victoria din prima etapa a Serie A1

Regalul voleibalistic din prima ligă italiană continuă să fie transmis în direct de TVR HD. Postul public de televiziune ne propune în această săptămână două transmisiuni în direct de la meciurile primei ligi feminine de volei din Italia.
După ce sâmbătă seara a transmis meciul rundei inaugurale, Imoco Conegliano – Pomi Casalmaggiore, scor 3-0, surprizele plăcute continuă la TVR HD.

Joi seara, de la ora 19.30, TVR HD va transmite în direct cel mai interesant meci al etapei a doua din Serie A1 la volei feminin: Savino del Bene Scandicci – Igor Gorgonzola Novara. Va fi un meci între două dintre echipele care au câștigat meciurile din prima etapă. Scandicci, echipă la care, în sezonul 2014/ 2015 a jucat și Daiana Mureșan, a trecut în primul meci al campionatului, cu scorul de 3-1 de Filottrano, în deplasare.

Savino del Bene Scandicci, dupa victoria din prima etapa a Serie A1
Savino del Bene Scandicci, dupa victoria din prima etapa a Serie A1

În ceea ce o privește pe Novara, aceasta a trecut fără emoții, cu 3-0, de Brescia. La Novara le veți putea vedea pe două dintre jucătoarele reprezentative ale naționalei Italiei de ieri și de azi. Pe de o parte o avem pe legendara Francesca Piccinini, care la 39 de ani este, probabil, una dintre cele mai mediatizate jucătoare de volei din toate timpurile, iar pe de alta pe senzaționala Paola Egonu. În vârstă de aproape 20 de ani, desemnată acum două săptămâni cel mai bun universal de la Campionatul Mondial feminin de volei, jucătoarea de origine nigeriană a scris istorie la Mondialul din Japonia, reușind nu mai puțin de 45 de puncte în semifinala câștigată cu scorul de 3-2 în fața Chinei, un record absolut fabulos.
Sâmbătă, TVR HD va transmite în direct, de la ora 21.30, partida HD Monza – Imoco Volley Conegliano, un alt meci foarte interesant, între două echipe învingătoare în prima etapă, dar despre care vom mai vorbi după etapa a doua, de joi.

CITEȘTE ȘI:   Cadeți: Rezultatele etapei a doua a turneului final

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns