Cupa CEV (m): SCM U Craiova, invinsa dramatic acasa de Olympiakos

craiova olympiakos volei cupa cev
craiova olympiakos volei cupa cev
Faza de joc din meciul SCM U Craiova – Olympiakos (foto: Sportul Doljean)

SCM U Craiova a fost învinsă acasă de liderul campionatului Greciei în prima mansa a optimilor Cupei CEV la volei masculin.

SCM U Craiova a fost invinsa în propria sala, după două ore si jumătate de joc intens si dramatic de Olympiakos PirePireu, liderul campionatului Greciei, echipă la care joacă si centrul naționalei României, Andrei Spînu.
Grecii s-au impus cu scorul de 3-2 (25-21, 16-25, 25-19, 22-25, 15-12).

Cel mai valoros jucător de pe teren a fost Laurențiu Lică, jucător care a reușit 26 de puncte. În ceea ce privește blocajele, Andrei Spînu a fost lider, cu 5 reușite. AICI aveți statistica partidei.

Returul va avea loc peste două săptămâni, în Grecia.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns