Volei pe plajă (f): Adriana Matei și Beata Vaida joacă duminică în semifinale la Miguel Pereira (Brazilia)

Adriana Matei și Beata Vaida, la turneul de volei pe plaja de la Miguel Pereira 2018

Adriana Matei și Beata Vaida vor juca în această după-amiază în semifinalele turneului de volei pe plajă de la Miguel Perreira (Brazilia).
În sferturile de finală, Adriana Matei și Beata Vaida au învins cu scorul de 2-1 (16-21, 21-17, 16-14) perechea braziliană Vitoria/ Juliana Simoes.

De la începutul competiției, jucătoarele noastre au pierdut o singură partidă, în grupe, obținând apoi trei victorii.

În semifinale Adriana și Beata sunt singurele din afara Braziliei care vor juca. Ele vor întâlni perechea Naiana/ Rachel. Meciul va putea fi urmărit în direct, în jurul orei 15.00, pe canalul de Youtube al FIVB.Rezultatele perechii Adriana Matei/ Beata Vaida la Miguel Perreira (Brazilia)

Grupă

Matei/ Vaida – Clara/ Thais 2-0 (21-14, 21-12)

Matei/ Vaida – Aline/ Diana 1-2 (23-21, 25-27, 12-15)

Tur 1

Matei/ Vaida – Stralman/ Stralman 2-0 (21-5, 21-7)

Sferturi de finală

Matei/ Vaida – Vitoria/ Juliana Simoes 2-1 (16-21, 21-17, 16-14)

Semfinale

Matei/ Vaida – Naiana/ Rachel

Taina/ Victoria – Aline/ Diana

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns