Ricardo Lucarelli va juca în premieră la o echipă europeană. Ce formație l-a convins

Voleibalistul brazilian Ricardo Lucarelli este pregătit să servească în timpul unui meci al echipei naționale de volei a Braziliei

Ricardo Lucarelli a fost, în ultimii ani, unul dintre cei mai curtați voleibaliști de către marile echipe europene. Totuși, indiferent de propunere, el a decis să nu părăsească Brazilia. Până acum.În vârstă de 28 de ani, Ricardo Lucarelli este unul dintre jucătorii de bază ai naționalei Braziliei, cu care a cucerit titlul olimpic în urmă cu patru ani. El a evoluat, toată cariera, doar în țara natală, așa că momentul în care a acceptat să semneze cu o formație europeană este chiar unul demn de remarcat.

Suntem și pe Instagram, acolo unde puteți vedea multe faze sau fotografii inedite din volei. AICI puteți vedea pagina de Instagram Doarvolei

Concret, Lucarelli va evolua la formația italiană Trentino. Contractul său e valabil chiar de acum, după ce conducătorii de la Taubate, formația la care a jucat în ultimii cinci ani, și-au dat dat acordul pentru plecarea lui. Dacă se va relua campionatul peninsular, Ricardo este eligibil să joace încă din faza play-off-ului, transformând astfel pe Trentino într-una dintre favoritele la titlul italian.

CITEȘTE ȘI: Unde va juca bulgarul Țvetan Sokolov începând din sezonul viitor
Ricardo Lucarelli a jucat la doar trei echipe în 10 ani

De-a lungul carierei, Lucarelli a jucat la doar trei echipe, toate cunoscute în Brazilia: Minas (2010 – 2013), SESI Sao Paulo (2013 – 2015) și Taubate (2015 – 2020). Culmea este că pleacă de la Taubate tocmai înaintea campionatului în care ar fi devenit coechipier cu ridicătorul său de la națională, Bruno Rezende.

Cu Brățara Infinity Love Volleyball îți demonstrezi iubirea pentru volei chiar și atunci când nu ești în sală. O găsești acum pe Doarvolei Shop, acolo unde poți descoperi multe alte produse personalizate pasiunii tale.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns