Românca Eliza Inneh Varga, cea mai valoroasă jucătoare străină din campionatul Poloniei

Eliza Inneh Varga, pe scena galei Tauron Liga

Eliza Inneh Varga a mai primit un premiu în campionatul Poloniei. Ea a fost desemnată cea mai valoroasă jucătoare străină din sezonul trecut. 

Campioană a Poloniei în primul ei sezon la Chemik Police, Eliza Inneh Varga (25 de ani) a fost desemnată și cea mai valoroasă jucătoare străină din campionat în ediția recent încheiată a Tauron Liga, cum e ea denumită.

Eliza Inneh Varga, cea mai valoroasă stranieră din campionatul Poloniei, ediția 2023/ 2024
Eliza Inneh Varga, cea mai valoroasă stranieră din campionatul Poloniei, ediția 2023/ 2024

Ea a fost premiată în cadrul unei gale organizate sâmbătă seară și la care ea a strălucit prin prezență, după cum puteți vedea din aceste fotografii. Mă bucur și că a primit învoire din partea conducerii naționalei pentru a putea participa la un eveniment pe care, cu siguranță, îl va ține minte toată viața.

Eliza Inneh Varga, pe scena galei Tauron Liga
Eliza Inneh Varga, pe scena galei Tauron Liga

Pentru Eliza, sezonul petrecut în Polonia a fost singurul în această țară, ea transferându-se la formația turcă Belediyespor.

De ieri, Eliza a revenit la Blaj, unde va continua pregătirile cu naționala României, acolo unde se pun la punct ultimele detalii de dinaintea plecării în Cehia, la turneul Final Four al Golden League.

Eliza Inneh Varga în momentul primirii premiului
Eliza Inneh Varga în momentul primirii premiului
Eliza Inneh Varga, cu trofeul primit în calitate de cea mai valoroasă stranieră din campionatul Poloniei, Tauron Liga
Eliza Inneh Varga, cu trofeul primit în calitate de cea mai valoroasă stranieră din campionatul Poloniei, Tauron Liga

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns