România a fost învinsă acasă de Spania, iar calificarea la turneul final al Campionatului European se joacă miercuri

Echipa feminina de volei a Romaniei lupta pentruy calificarea la Campionatul European 2019

Naționala feminină de volei a României a fost învinsă în propria sală de Spania, în penultima etapă a preliminariilor Campionatului European. Calificarea la turneul final se va stabili miercuri, în Bosnia.
Spania a învins România la Alexandria cu scorul de 3-2 (22-25, 25-16, 25-23, 21-25, 15-13), și nu doar că și-a luat revanșa pentru înfrângerea cu 3-0 suferită în luna august pe propriul teren, dar a obținut și calificarea la Campionatul European.

România, din rândul căreia s-au remarcat Baciu, 14 puncte și Cazacu, cu 13, nu a putut beneficia de serviciile căpitanului Adina Salaoru decât un un set și jumătate, este obligată acum să lupte pentru calificarea la turneul final în Bosnia. Acolo, contra gazdelor, tricolorele sunt obligate să câștige dacă vor să joace în perioada 23 august – 8 septembrie la Europenele care vor fi găzduite de Ungaria, Polonia, Slovacia şi Turcia. Dacă vor pierde, atunci vor vedea competiția la televizor, ca acum doi ani, însă valoarea le dă dreptul de a spera pe bună dreptate la victorie.

Înaintea partidei a fost organizată o festivitate de retragere pentru una dintre cele mai valoroase jucătoare ale ultimelor trei decenii: Alida Cioroianu. În vârstă de 45 de ani (va împlini 46 de ani pe 20 martie), Alida este încă jucătoare activă, la Dinamo și sâmbătă a făcut parte din lotul naționalei pentru meciul cu Spania. Ea a debutat la echipa reprezentativă de senioare în 1988, când avea 15 ani, și a strâns mai multe prezențe la Campionatele Europene și două la Campionatele Mondiale. În plus, a fost campioană mondială universitară cu echipa României.CITEȘTE ȘI:   Divizia A2 (f) - Seria Vest: A patra etapă se dispută sâmbătă

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Divizia A1 (f): CSM București a mai trecut un hop spre titlul de campioană: s-a impus la Bacău. Rezultatele etapei a treia a play-off-ului

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns