România a fost învinsă și de Turcia și a ratat calificarea la Campionatul European U17 din turneul balcanic. Fetele noastre mai au o șansă în primăvară

Nationala feminina Under 17 a Romaniei, la turneul balcanic de calificare la Campionatul European

Naționala feminină de volei U17 a României a fost învinsă de Turcia la turneul balcanic de calificare la Campionatul European și a ratat orice șansă de obținere a biletelor pentru turneul final prin această fază a preliminariilor.
Turcia s-a impus cu scorul de 3-0 în fața României, la capătul unui meci în care cele mai multe puncte pentru echipa noastră au fost realizate de Ștefania Cheluță, 15. Ea a fost urmată în topul marcatoarelor de Lorena Flore, cu 10 puncte. Mai jos vedeți statistica fetelor noastre.

Statistica jucătoarelor românce în meciul cu Turcia, din turneul balcanic de calificare la Campionatul European U17
Statistica jucătoarelor românce în meciul cu Turcia, din turneul balcanic de calificare la Campionatul European U17

În urma acestui rezultat, meciul de sâmbătă, contra Greciei, din ultima etapă, este unul doar de palmares, niciuna dintre cele două echipe nemaiavând șanse de calificare la turneul final al Campionatului European. Calificata la competiția care va avea loc în Muntenegru în vara anului viitor va fi decisă în chiar ultimul meci al turneului, Turcia – Serbia. Ambele echipe au câte trei victorii, așa că învingătoarea va obține biletul pentru Europene din această zonă, balcanică. Celelalte formații vor participa, la primăvară, la turneele fazei a doua.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Calificări CE 2020 – U17 (f): Programul și rezultatele meciurilor turneului balcanic de calificare

Marți, 26 noiembrie

Bulgaria – România 0-3 (20-25, 23-25, 15-25)

Turcia – Grecia 3-0 (25-16, 25-15, 25-13)

Miercuri, 27 noiembrie

Grecia – Serbia 1-3 (19-25, 25-23, 21-25, 16-25)

Turcia – Bulgaria 3-0 (25-14, 25-14, 25-22)

Joi, 28 noiembrie

SerbiaRomânia 3-0 (25-18, 25-13, 25-15)

Bulgaria – Grecia 1-3 (25-18, 25-20, 22-25, 10-25)

Vineri, 29 noiembrie

Serbia – Bulgaria 0-3 (15-25, 16-25, 8-25)

RomâniaTurcia 0-3 (19-25, 19-25, 19-25)

Sâmbătă, 30 noiembrie

14.00 România – Grecia

16.30 Turcia – Serbia


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns