România a învins Bulgaria în ultimul amical înaintea plecării spre Europenele feminine

romania si bulgaria au jucat un amical la Alexandria

Naționala feminină de volei a României va pleca la Europene cu un moral bun. Româncele au învins Bulgaria, în ultimul amical înaintea turneului final.
În cel de-al doilea meci amical dintre România și Bulgaria disputat la Alexandria, ”tricolorele” au învins cu scorul de 3-2 (20-25, 25-22, 23-25, 27-25, 15-12) naționala țării de la sud de Dunăre.

Cele mai bune realizatoare ale echipei noastre au fost Ioana Baciu și Adelina Ungureanu, ambele cu câte 20 de puncte. Ele au fost urmate de Roxana Iancu, cu 14 puncte.

Echipa folosită de antrenorul Luciano Pedulla a fost următoarea: Diana Calotă (ridicătoare), Ioana Baciu (fals), Roxana Iancu și Nneka Onyejekwe (centri), Adelina Ungureanu și Alexandra Trică (secunzi). Libero au fost, pe rând, Alexandra Ciucu și Roxana Țucmeanu. Pe parcursul întregului meci, singura modificare în echipa de start în cele cinci seturi a fost introducerea, pe postul de ridicătoare, a Dianei Balintoni, începând din setul al treilea.

romania si bulgaria au jucat un amical la Alexandria
Naționalele României și Bulgariei și-au împărțit victoriile la Alexandria

Astfel, echipa națională a României și-a încheiat seria amicalelor de dinaintea Campionatului European feminin de volei care va începe la 23 august. În această perioadă, în afara ”dublei” cu Bulgaria (vineri echipa noastră a fost învinsă cu 3-1), româncele au mai disputat patru meciuri în Ucraina, contra naționalei țării gazdă. Ele au câștigat unul (scor 3-2) și au pierdut trei (scoruri 1-4, 1-3 și 1-4, deoarece s-a decis în două cazuri să se joace câte cinci seturi). De altfel, detalii despre cele patru meciuri contra ex-sovieticelor – scoruri pe seturi, principalele realizatoare ale echipei noastre sau formațiile de start – puteți afla tot azi, dintr-un articol separat.

România va juc în grupa C, care se va disputa la Budapesta, alături de formațiile Croației, Azerbaidjanului, Olandei, Estoniei și Ungariei.

Bulgaria face parte din grupa A, care se va disputa în Turcia, alături de țara gazdă, Serbia, Finlanda, Franța și Grecia.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns