România a suferit prima înfrângere din turneul balcanic de calificare la Campionatul European U17 (f)

Nationala feminină U17 a Romaniei la turneul balcanic de calificare la Campionatul European

Naționala feminină Under 17 a României a pierdut categoric meciul cu Serbia, al doilea din cadrul turneului balcanic de calificare la Campionatul European de volei.
Serbia s-a impus cu scorul de 3-0, în puțin mai mult de o oră, dar studiind statistica pe care o puteți vedea mai jos, vedem că fetele noastre nu au avut nici o șansă. Concret, sârboaicele au reușit 58 de puncte prin propriile puteri, din care dacă scadem și greșelile comise de jucătoarele naționalei lor, rămân 41 de puncte făcute pe mâna lor. În același timp, româncele au avut 30 de puncte reușite prin propriile acțiuni, dar tot ele au adunat și 27 de greșeli, așa încât pe mâna lor au ieșit, practic, pe +3. Rămâne o diferență de 38 de puncte care a făcut, practic, imposibilă victoria echipei noastre.

În aceste condiții, cele mai multe puncte le-a realizat Ștefania Cheluță (8). Ea a fost urmată de Lidia Partnoi, cu 7 puncte.

Statistica jucătoarelor echipei României in meciul pierdut cu Serbia in turneul balcanic de calificare la Campionatul European U17
Statistica jucătoarelor echipei României in meciul pierdut cu Serbia in turneul balcanic de calificare la Campionatul European U17

Prima clasată de la acest turneu se va califica la Campionatul European care va avea loc anul viitor, în Muntenegru. Celelalte formații vor participa, la primăvară, la turneele fazei a doua.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedeaCalificări CE 2020 – U17 (f): Programul și rezultatele meciurilor turneului balcanic de calificare

Marți, 26 noiembrie

Bulgaria – România 0-3 (20-25, 23-25, 15-25)

Turcia – Grecia 3-0 (25-16, 25-15, 25-13)

Miercuri, 27 noiembrie

Grecia – Serbia 1-3 (19-25, 25-23, 21-25, 16-25)

Turcia – Bulgaria 3-0 (25-14, 25-14, 25-22)

Joi, 28 noiembrie

SerbiaRomânia 3-0 (25-18, 25-13, 25-15)

Bulgaria – Grecia 1-3 (25-18, 25-20, 22-25, 10-25)

Vineri, 29 noiembrie

15.00 Serbia – Bulgaria

17.30 România – Turcia

Sâmbătă, 30 noiembrie

14.00 România – Grecia

16.30 Turcia – Serbia


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns