România are cinci locuri în cupele europene la volei feminin, ediția 2020/ 2021

Volei Alba Blaj este gata de Liga Campionilor

Confederația Europeană de Volei a publicat clasamentele după care se stabilesc numărul echipelor de club care vor fi acceptate din fiecare țară în sezonul 2020/ 2021 al cupelor europene. La volei feminin România va avea cinci echipe în competițiile continentale.
Clasată pe locul 6 în clasamentul Ligii Campionilor, alcătuit pe baza rezultatelor obținute de echipele noastre în sezoanele 2017, 2018 și 2019, România va avea dreptul de a înscrie două echipe în cea mai importantă competiție europeană inter-cluburi. Una dintre ele direct în grupe (aceasta va fi, desigur, campioana, Volei Alba Blaj), iar cealaltă în preliminarii (cel mai probabil ocupanta locului secund, Dinamo).

Interesant este că în ierarhia Ligii Campionilor, România este depășită doar de Turcia, Italia, Rusia, Polonia și Franța.

Iată cum arată Clasamentul coeficienților pentru sezonul 2020/ 2021, dat publicității de CEV în luna martie 2020. Este în format PDF pentru cine dorește să îl consulte.
România va avea două echipe în Cupa CEV și una în Cupa Challenge în sezonul 2020/ 2021

În clasamentul Cupei CEV și al Cupei Challenge, bazat, de asemenea, pe baza rezultatelor obținute de echipele noastre în sezoanele 2017, 2018 și 2019, România ocupă locul 7, după Turcia, Ungaria, Cehia, Franța, Rusia și Italia. În urma ocupării acestui loc, țara noastră va avea dreptul să înscrie două echipe în Cupa CEV (cel mai probabil CSM Târgoviște și Știința Bacău) și una în Cupa Challenge (probabil ocupanta locului 5 din Divizia A1, CSM Lugoj).

CITEȘTE ȘI: Așa arată clasamentul omologat de FRV ca fiind cel final

Numele formațiilor participante din partea României nu sunt definitive pentru că fiecare club trebuie mai întâi să accepte să se înscrie în competiție, iar acum este prematur să vorbim despre așa ceva.

Cadoul ideal pentru jucătoarele de volei de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, acolo de unde puteți comanda fel de fel de produse corespunzătoare pasiunii voastre. Mai jos puteți vedea setul de lanț cu pandantiv și cercei.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns